Sunday, 23 October 2016

SAPOT MEMBER!!!!!

 PINJAM MASA KORANG 2 MINIT UNTUK BACA PASAL BAJU YANG CUMA depo RM 15 JE !

๐Ÿ“ฎTshirt kenang - kenagan paling CUN paling MURAH takkan tak teringin kot nak beli, RM 15 JE DEPOSIT ! GILE


๐Ÿ“ข Radical Threads & Co kali ini,  membawakan kepada anda koleksi UNIVERSITEE 2.0 ‼

Dengan material kain heathered, ala ala baju hard rock cafe, kain pula tak panas dan tak akan  mengembang, jaminan kepuasan kami berikan pada anda.. ๐Ÿ˜‰


Sebelum beli, mesti nak rasa material macam mana kan? ๐Ÿ˜

๐Ÿ“ŒJangan risau, kami akan bawakan kepada anda contoh material kain untuk jaminan kualiti..

‼Dan berita baik,‼
anda hanya perlu RM 15 JE !!! sebagai deposit untuk baju AWESOME ini

๐Ÿ™€๐Ÿ™€๐Ÿ™€๐Ÿ™€

๐Ÿ“ŒApa tunggu lagi,  tawaran koleksi UNIVERSITEE  terhad kepada

‼200 UNIT SAHAJA TAU‼

Cukup je 200 unit, kami akan terus CLOSED. tak dapek den nak nolong ae doo jangan menyesal kemudian hari.

Meh cepat contact ejen kami di UNIVERSITI anda bagi mendapatkan tawaran super padu ini.

( 0187602245) - syafiq
(0177404523) - badrul

✨Saiz kami sediakan dari XS - 3XL. Jangan bagi alasan tkde saiz lagi, kami buat senua untuk anda.

๐Ÿ’ฆKalau korang rasa kami gebang,kaki kencing,kaki lipak, ๐Ÿค”betul ke kualiti macam tipu jee. ๐Ÿ˜œ

⚡Klik link ini untuk tengok satu album testimoni bagaimana kami memuaskan hati hati customer kami sebelum ini ๐Ÿ˜Ž

https://www.facebook.com/radicalthread/?fref=ts                      







Monday, 8 August 2016

PHUKET-HATYAI AUGUST 2016

Assalamualaikum Hi uolsss. Buat apa tu? Mereput ke. Sama la. Kita pun. 

Alahai, trip kalini tak jadi backpack sebab kiteorang ikut package. Bila ikut package rasa sedih tu lagi menebal sebabnya, rasa macam appreciation sepanjang kami kat sana. Tbh, i miss them, really miss them. Huhuhuhu. Rindu dekat travel buddies, semakin banyak kita jalan makin sedar yang semua makin tua, dah nak kahwin. Kot kot lepas ni dah takda nak jalan sama-sama. Suami tak bagi ke, dah ada anak ke. Hurmmm. Trip kalini tak adventure, cuma banyak dugaan je. Tapi tak adventure pun. Rasa malas pulak nak cite satu-satu. Sebabnya macam nak simpan sorang-sorang kenangan yang best ni...
















Monday, 11 July 2016

Happy eid fitri

Lama kan terbiar je blog aku ni. Terabai. Serious la, aku tak boleh tau bila rasa sedih. Apa perasaan kau kalau orang cakap something -ve then benda tu macam related dengan kita dan mungkin kita akan terasa gila. Kan? 

Haritu, aku adalah tengah serve seorang customer ni. Aku masih ingat dia macam mana fizikalnya, Yes I admit, dia memang banyak kekurangan dari segi fizikal plus yang sedih, dia cari baju raya sorang je. Entahlah. Aku pun tercakap sesuatu yang memungkinkan dia terasa. Then, dia pun tanya kenapa? Kalau pada aku la, aku rasa dia tanya tu sebab dia rasa aku cakap dengan dia tau sebabtu dia tanya kenapa. Sebenarnya aku tak cakap dengan customer tu pun, aku cakap dengan orang lain. Lepastu, yang aku tak faham, yang sorang ni sibuk nak emo. Emo gila pulak tu. Dia kata customer tu macam mengada la memilih la apa la. Pada aku, dia tak macam tu. Aku tau la dia tu tak hensem ke apa semua banyak kurang kan, tapi jangan sebab dia kurang, apa dia buat semua salah. Cuba yang tanya kenapa tu hensem, tade maknanya kan kau nak cakap pasal dia. Sorry to say la. Aku nampak lepas dia cakap macam tu, air muka customer tu terus berubah dan dia diam je, dia mesti rasa sedihkan? Mesti dia fikir, mentang aku macam gini. Aku pulak rasa bersalah tu. Pergh, aku faham perasaan dia. Tapi aku serve je dia elok-elok. 

P/s: Kepada customer tu, SHRMZB. Semoga kekurangna kau tu, jadi penguat semangat hidup kat dunia ni ya? Semua orang berhak rasa nak cantik dan lawa.